follow me

Tuesday, January 22, 2013

Satu-Satu!


Salam satu Malaysia!
Alhamdulillah.. hari ini selera makan dah ade semula..
Sian mak masak lauk ayam masak kicap smlm aku xmakan pown..
So arini aku makan lauk semalam tu..
Satu hari xmakan ape2.. lapa kowt..
Keadaan badan pown bertambah baik.. sakit perut ckit2 jer.. biasa laa tu..

Start dari pagi aku settelkan satu-satu urusan aku..
Naseb laa ade connection dan medium pesbuk tu..
Dari ctu bole laa aku berbincang dengan kawan2 aku settelkan hal rumah sewa, kerja part time dll..
Pastu bukak laptop settelkan biasiswa MyBrain15..
Pergi laa register dan isi form yang ada..
Tapi tersangkut di last part coz kena attach beberapa dokumen.. (bersambung len kali)
Then sediakan dokumen yang lain2 utk register master 9hb feb nanti..
Kena settelkan semua sebelum aku berjalan jauh ke negeri orang..
So baru lah hati tenteram nak jalan jauh..
Semalam sebelum tdo aku gigihkan diri jugak packing baju nak ke Kelantan Esok - Ahad!
Mood yang xberapa nak ok.. Aku ok kn..
Alhamdulillah siap packing jugak.. tapi mcm biasa im failed in packing!
Mak jemah besar x beg ni?? Saya nak ke Pantai Timur sebulan.. nak carik jodoh.. hehe


Now tinggal nak settelkan hal business TOPUP!
hmm.. macam xsempat jer nak settelkan..
Tengok laa nnt settelkan masa kat sane ker..
OR balik ct nanti ker..
Hopefully everything is OK masa kami berjalan jauh nanti..

3 comments:

Mysara Ab Rahman said...

klu master guna duit sndri ke?

Cik Ateen said...

@Mysara Ab Rahman
utk 1st sem ni cmtu laa..
guna duit sendiri dulu..
at the same time..
try carik biasiswa..
huhu..

Anonymous said...

J'ai donc appris comment ajouter une boîte de commentaires Facebook sur mon site Blogger (avec l'aide d'un code de plugins social Facebook du site), mais le problème, c'est que les mêmes commentaires apparaissent pour chacun de mes messages. C'est comme une caractéristique ciblée comme une boîte de commentaires pour l'ensemble du site, mais il est représenté à chaque poste, ce qui est stupide! Comment obtenez-vous d'avoir boîte de commentaires Facebook dans Blogger, mais différents commentaires pour chaque poste?.

8share