follow me

Thursday, January 10, 2013

SAYS


Achuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm!!
Adoiyaii...
idung ni makin lama makin sensitip!
Mungkin dah lama xbersukan..
Cuba bertahan xnk amek ubat.. Tapi macam dah teruk jer..grrrrrr!
Terpaksa laa makan sat lagi..
Sakit2 melepek pown.. Perut aku ni asyik lapar jer!
Makan makan makan dan makan!

Hari ini bangun pagi kemas rumah..
Pastu jemput adek balik sekolah..
Dalam kol 3 lebih amek Ammar Hayqal bawak dier jalan2 tengok uluk (bajak) dan jemput mama dier kat Segamat..
Sepanjang jalan ke Segamat ade berpuluh2 bajak bole nampak!
Tengah sebuk nak buat jalan katakan..
Hari ini memang malas bukak laptop..
Sekarang baru bukak..
Email baru cek..
Skaly cek email ade email dari Says kata complete!
Alhamdulillah..Rezeki lagi... Padahal baru jer cash out minggu lepas...
Korang tau x SAYS tu ape??
Meh aku terangkan sikit ape itu SAYS??

Ni email dari SAYS mengatakan dier dah bank in duit dalam acc bank aku.. TQ SAYS!

Says ni aku join Akhir tahun 2011 kowt..
Masa tu cuti sem paling lama 4 bulan..
Says ni sama jer dengan Nuffnang & Churp2!
Korang kalo xknl churp2 mst kenal Nuffnang kn??
Kita promote iklan jer.. Dier srh share iklan.. kita share jer..
Kalo dulu best ckit.. skaly org klik link kita 1 iklan 40 sen!
Tapi skrg dah xde dah.. ade pown 20 sen..
Ok laa dari xde kan??
Sikit2 lama2 jadik bukit!
Nak promote iklan ni kena rajin..
disebabkan aku dah xkerja sekarang.. so duduk rumah kerja aku as promoter secara on9 & berbisnes ckit..
Carik duit ckit untuk masa depan..
Kalo rajin dulu.. sehari bole dapat RM30-RM50 taw..
Tapi sekarang dh xde iklan 40 sen.. dan malas.. jadik laa kalo sehari dapat lebih dr RM10..
Itu kira ok laa tu..
Says ni hanya bole cash out bila dah cecah RM50..
Dan mengambil masa 2 minggu - sebulan untuk bank in duit..
Macam case ak ni.. xsampai seminggu pown dah complete.. Alhamdulillah..

Korang blom terlambat kalo nak join..
kalo nak join.. Jangan malu jangan segan korg klik ni SAYS..
juz Sign UP then dah bole promote iklan..
xyah susah2 nk carik orang bawah...
dan tiada bayaran utk register.. macam create acc FB..
Cuma yang ni sambil on9 bole buat duit..
walaupown ckit tapi Alhamdulillah aku kumpul2 duit tu..
2011 aku dapat beli HP SONY XPERIA ARC (+duit gaji kerja)
2012 dapat beli DSLR CANON 600D!

Jika masih blur dan xpaham bole tnya directly dgn dik jemah..
Dik jemah sedia membantu..
Nasihat dik jemah jangan TAMAK!
Orang tamak selalu rugi.. btol taw.. ramai kawan dik jemah kna banned..
Sebab mggunakn mcm2 taktik kotor nak cepat naik duit..
Dik jemah fokus SAYS jer..
Nuffnang & Churp2 biokan..
ade masa cek..kalo ade rezeki..ade laa.. Alhamdulillah..

SELAMAT MENCUBA!
Bye!


0 comments:

8share