follow me

Thursday, January 17, 2013

Suami Aku Ustaz


Assalammualaikum..
Ape kabar sume??
camne mood anda arini OK??
Dik jemah ok jer..
Siap kemas rumah tadi..dik jemah masuk bilik bukak laptop..
Sebenarnya dah bosan xtau nak wtpe..
Disebabkan ingin memupuk diri ini minat membaca..
Dik jemah pown main2 search laa kat Cik Google!
Nak tau ape dik jemah jumpe??
Dengan gatalnya dik jemah taip SUAMI ~


Dengan secara tak sengaja dik jemah jumpe laa novel Suami Aku Ustaz 1!
Dah ade 1 mesti ade yang seterusnya..
Wahhhhhhhhhhh!! bole baca secara on9..
Nape laa masa dik jemah teringin baca novel ni xtercarik2 kat Cik Google!
Setelah di godek2 website tu.. rupe2nya ade macam2 novel kat dalam tu..
Sonok!! beronok ronok laa bg mereka yang suke membaca lagi2 novel dan cerpen!
Maaflah dik jemah jakun ckit sebab before ni dik jemah mane suke membaca..
lagi2 novel melayu..hahaha! ape pown xbole!
Now tengah pupuk minat membaca laa ni...
So dari tengahari tadi dik jemah dah bca Novel Suami Aku Ustaz ni sampai BAB 7!
Total sume ade 25 BAB! wahhh!! arini dik jemah bole abes baca novel ni..
Kalo buku nak abes 2 muka surat pown susah..
Wow!! Unbelievable!
Percayalah.. kau sedang membaca dik jemah... hahaha!
Sesiapa nak baca Novel ni jugak bole klik di sini PENULISAN2U

Jumpe kat google image.. rase comel plk :P
Oh lupe! semalam mak jemah cakap novel ni akan di wat filem!
Dan pelakonnya adalah ADI PUTRA!!
Wahhhhhhhhhhhhhhhh!! OK sabar2  yer sume...
dik jemah tahu ramai minat dgn Adi Putra ni...
bayangkan AP jadik Ustaz Hafiz... Tapi sape jadi LISA?? Lisa Surihani ker??
AP juga merupakan penerbit utk filem ini nanti.. ini merupaka filem pertama terbitan beliau..
Sekarang masih dalam pembikinan skrip...
kita tggu sambil habiskan baca novel ni yer.. hehehe..
Jom mandi, solat dan makan!
Then sambung baca novel SUAMI AKU USTAZ!

Okbai!


2 comments:

Maifinaz said...

memang best, byk unsur2 islam.

Cik Ateen said...

@Maifinaz
tulaa.. baca novel dier stakat ni best lagi..
hehe..
hope kalo buat filem pown best laa..
huhu

8share