follow me

Thursday, February 14, 2013

1 Malaysia!

Kenangan bersama replika besar 1 Malaysia!
Salam satu Malaysia!
Wah arini entry kemain semangat patriotik!
Banyak bantuan Kerajaan dari segi konsep 1 Malaysia yang dik jemah & keluarga dik jemah dapat...
Semuanya amat berguna untuk masa depan dik jemah..
Nak tau ape dier??
Jom kita kupas satu-persatu.. bersama ATEN ATAN ATON AIYOYO!!

Notebook 1 Malaysia!
Dalam satu keluarga mesti sorg akan dapat notebook 1 Malaysia.. So, adek no.4 dik jemah dapat laa notebook 1 Malaysia masa dier Tingkatan 1.. Masa tu dier dapat yang jenama BenQ dan 1 Broadband! Tapi Alhamdulillah rezeki lagi untuk adek no.3 masa tu dier Tingkatan 5 dier dapat notebook jugak.. jenama Samsung dan WIFI dr Streamyx! Paling best WIFI tu laa.. ktorg guna sampai skrg dengan bayaran bulanan hanya RM20 sahaja... Sonok sonok sonok!

Kad Diskaun Siswa 1 Malaysia!
Kad ni naseb baek dik jemah berpeluang dapat.. ingat dah abes belajar xdapat.. Alhamdulillah dapat jugak.. lepas tu siap tarik luput kad siswa tu sampai bulan 12/2015.. orang lain mostly sampai bulan 12/2014.. Bole laa kalo nk beli barang ade diskaun ckit.. hehehe.. berguna taw kad tu..

Cek! dik jemah layak dapat kad siswa 1 Malaysia!

Kad Siswa dik jemah!


Baucer Buku 1 Malaysia!
Haaa baucer buku ni.. dik jemah baru jer dapat semalam.. tapi bukan dik jemah amek.. orang lain amek kn.. siapa?? kak jemah! orang suruh tanya jer.. tapi dier amekkn pulak.. xpe laa.. Menyenangkan sikit..hehe.. tq kak jemah.. Alhamdulillah dik jemah masih berpeluang dapat Baucer Buku 1 Malaysia buat kali ke-2!
Dulu dapat RM200 sekarang up ckit dapat RM250.. Alhamdulillah rezeki nak sambung belajar.. :)

Dulu punya.. RM200!

Hasil tangkapan pertama RM50!

Hasil tangkapan ke-2! RM50!

Hasil tangkapan ke-3 RM100!

Belom ade hasil tangkapan RM250!


Bazar Bergerak 1 Malaysia!
Bazar ni aku saje join aritu utk mencari sedikit duit utk sambung belajar bulan 3 ni.. Tapi bazar ni xberapa nak berjaya.. Tapi dapat laa jugak ilmu kat sana ckit2 tentang keusahawanan.. Join ni mesti laa dapat gaji.. so sekarang menunggu gaji tu masuk bersama elaun dan duit kelim.. Ade jugak rezeki dari Bazar Bergerak 1 Malaysia!

Staf2 Bazar Bergerak 1 Malaysia! dan jugak ahli secret group BAZAR TAK GERAK GERAK!

Dapat saguhati sorg rm50 b4 blik umah masing2

Flyers Bazar Bergerak 1 Malaysia!

Bantuan Rakyat 1 Malaysia!
Haaa yang ni aku xtau laa aku dapat or x untuk mereka yang masih BUJANG macam dik jemah ni.. Hope dapat laa RM250 tu... Rezeki kowt.. sape xnk.. bole buat belanja time belajar jugak..hehe

Ok abes sudah kupasan dari ATEN ATAN ATON AIYOYO!!
Kita jumpe lagi next entry!
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA!! motiffffffffffffffffffffff???
Mari ikut saya laungkan 1 MALAYSIA!!
HAHAHAHAHAHHA
Bai!

2 comments:

mamarich said...

hai...just nak tanya u ada contact no & address organizer bazar bergerak 1M tu tak?

Cik Ateen said...

@mamarich
sorry..
xde..
ade masalah dgn dia??

8share