follow me

Tuesday, February 12, 2013

Air Papan Mersing!


Holllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hye readers!!
Dik jemah baru balik bercuti kat negeri sendiri...
Dari Segamat-Tangkak-Pontian-Kota Tinggi-Mersing-Kota Tinggi-Skudai-Segamat-Jementah!
Seperti mana yg readers tahu dik jemah baru sahaja daftar master hari sabtu yang aritu..
Then tetiba abah ajak pergi bercuti kat Tanjung Leman..
Perghhhhhhhhh terkezut dik jemah taw!
Dik jemah rase dik jemah sekarang berjalan jer.. NON STOP!
Bermula pergi ke JB teman mak jemah n kak jemah then kami pergi ke Pantai Timur..
Pastu balik pantai timur xsampai 2 hari rehat dah gerak ke Negeri Sembilan (kerja part time)..
Then pg ke Shah Alam daftar master.. Then esoknya terus bercuti di Air Papan Mersing! Tak jadik pergi ke Tanjung Leman..
Jom cekidout gambar sepanjang percutian singkat di negeri sendiri bersama family :)

Morning!! mata sepet!

Poyyoo.. xhujan pown nk post guna payung..

With cousin n siblings

Post laa kat pantai xbpe nk canssss

We are family!

Anak gediks! parents selamba~

Kami mahu terbang! angin kuat!!

Kegilaan!

Ko dah npe dik jemah!

Posing depan laut pown ckp laa..

Accident! Depan kete abah langgar bontot kete pak utih!

Bahagian bontot kete pak utih yg kna langgar...

Sebelum balik singgah beli kopok lekor mersing~

Overall ok laa.. di sebabkan Johor mengalami musim kelembapan..
Tak bpe sesuai nk turun ke laut.. (padahal ko mmg tkt laut)
Tapi dik jemah suke view alam semula jadi mcm tu..
Bagi dik jemah sayang..pantai tu xdjaga dgn btol..
Kalo x mesti cantik & bersih..
Kat sane line mmg gler.. susah gler nak berhubung dengan HP.. so sad..
Oh yer! dik jemah masih berhutang 2 entry pasal Pantai Timur & Negeri Sembilan..
In Sha Allah esok..
See you again!
bai!

0 comments:

8share