follow me

Wednesday, February 13, 2013

Buddymoon at Pantai Timur


Hai semua!!
Dik jemah kembali lagi...
Kali ni nak menyelesaikan hutang dengan MIND SPOKEN!
Hari ini dik jemah berjaya kemas bilik yang tunggang langgang since berct yang NON STOP!
Bila kau nak rehattt?? Jap lagi laa... update blog sat..hehe
Pasal reg course subject master pulak.. In Sha Allah malam ni dik jemah tengok...
Now tanpa melengahkan masa dik jemah nak show off antara gambar yang dik jemah suka sepanjang percutian di Pantai Timur!
























Gambar tanpa caption..sorry yer readers...
Tapi apa2 pown.. banyak lagi pic yg dik jemah suke.. tapi ini sahajalah yang dshare..
Rindu sangat moments kat sana..
Ade jodoh jumpe lagi Pantai Timur..
INI ALBUM TERBAIK SAYA SETAKAT NI... Tq kepada mak jemah & kak jemah yg menjayakan percutian ini..
Album ni ade 270 gambar di Facebook dik jemah...
Itu pown dik jemah dah select2 mne2 yg patut kalo x jumlah pic yang sebenar ade 800++
Ok itu sahaja utk entry kali ini..
Jumpe di entry lain..
bai bai bai!

0 comments:

8share