follow me

Friday, February 1, 2013

#Day2 : Promotion


Hollllaaaaaaaaaaaa!!
Dik jemah kembali! kali ni xupdate blog time subuh.. tapi waktu lunchhh..
Arini ini bersamaan 1213! Sekejap jer dah masuk Februari! March aku dah nak start sambung belajar...
Tapi sejak duduk N9 ni.. Rase macam lambat jer masa berlalu..aiyakkk!
Rase nak balik pown ade..Tp disebabkan mencari sedikit rezeki utk sambung bljr nnt..
Dik jemah bersabar jelaa ni.. bak kata mak jemah make it fun!
Kerja blom bz sangat.. sebab tu bosan kowt..
Cuma skrg cuaca panas.. buat dik jemah rase sakit!

Semalam dik jemah dah rakan2 kena buat promotion untuk Bazar Bergerak 1 Malaysia!
Kumpulan dik jemah kumpulan 1 yang di panggil kumpulan elit!
Kumpulan kami di beri special task katanya...
Kami kna promote Bazar kami tu dgn mngedarkan flyers di sekolah2, stesen minyak, super market dll..
Kami start gerak dalam kol 11am sampai kol 4 lebih..
Sebanyak 31 tempat kami pergi dengan 8000 flyers kami edar..
Perghhhhh penat kowt...
Balik tu kami rehat sampai laa malam.. sonok gler.. tu yang on9 FB tgk2 ade 100++ NOTIFICATION!
Terkejut dik jemahh taw..
Hari ini pulak sepatutnya dah pergi ke tapak..
Tapi still xpergi2 lagi.. macam2 problem..
Dik jemah follow jer ape yang di suruh..
Lepas solat jumaat rasenya gerak laa kowt kami kesana..
We wait n see~
Ok time tu lunch!
bai bai!

sorg dapat 2 ribu flyers

1000 Flyers

Rest & Go dulu~
Our group!

0 comments:

8share