follow me

Thursday, February 28, 2013

Kecewa...

Hye jumpe lagi!
Dan mngkin akan jumpe lagi utk sesi petang nanti..
Ntah skrg ni rase macam nak luah jer..
Sekarang ni perasaan macam sedikit kecewa..
Sikit ker?? hmmm.. sikit laa..
I feel something.. Rase mcm kena tipu...
Tapi bukan salah dier kowt.. Tak kesah laa dier nk berborak dgn sape pown..
Tapi kenapa perlu tipu aku??
Salah satu perkara yang aku xsuke adalah orang tipu aku..
Kalo tipu tanpa pengetahuan aku xpe..
Tapi ni aku dah tau.. dan aku senyap jer.. ingat dier bole jujur..
Tapi tidak..hmmm
Takpe laa tu hak dier..
Tapi tula aku rase kecewa..
Kecewa sebagai seorang kawan yang kita btol2 dah percaya..
Itu sahaja..
Tapi aku akan cuba buang perasaan kecewa ni..
Sebab dier mengganggu aku sekarang!
Pergi laa jauh2!! Pergi!!!! AKU TAK SUKE!!
Aku jenis mudah yang tertau.. susah nak lari dari benda yang aku xnk tau.. Tapi aku akan tau jugak..
Berhati2 lah dengan social network.. Facebook sah2 laa.. Twitter pown sama.. blog lagi laa..
Now wasap pown bole kantoi benda yg kita xsangka..
Itu sajelah luahan utk skrg..
Atleast lega ckit..
Sorry mind spoken kali ni luahan yang ni hanya bole luah kat sini jer..
Hope lepas update ni lega laa ckit..
Okbai..

3 comments:

aimi adilah said...

biase r beb bile org yg kite pcye pas tu tpu kite.. sound like bull****.... sbr k =)

Cik Ateen said...

@aimi adilah
hmmm..
ntah laa..
malas nk pk..
juz go with the flow..
tq aimi..
:)

OrenJes said...

haih..knapa kejadian macam sama?huhu

8share