follow me

Saturday, February 2, 2013

Kerja or Bercuti??

Sempat~

Salam tengah malam bagi mereka yg belom tdo!
Wah rajin dik jemah update blog tengah2 malam ni..
Mata xngantuk sgt.. myb sebab dah tdo ptg tadi..
Tadi baru jer abes taklimat dengan boss..
Diam xbpe nak diam sangat..rupe2nya dah weekend dah..
Happy weekend uolllsss~

Hari ke-3 aku kat cni..
Hari ini rasenya macam xbuat ape2..
Bangun pagi lepas subuh tdo semula..
Pastu bangun mandi.. siap2 pg breakfast..
Lepas breakfast pg ke dewan berkumpul kat sane untuk berbincang..
Habis perbincangan kami naik semula ke bilik utk rehat sementara menunggu orang solat Jumaat..
Kol 2pm turun lunchh then katanya ade perjumpaan..
Tapii boss xde.. so masing2 naik bilik..
Tapi kami xnaik bilik.. kami jalan2 ke Tesco..
Xjauh pown dari tempat kami mnginap..
Kat sane masuk2 jer.. kena dengan mesin Ogawa dulu..
Pastu nampak ade box karok..Ape lagi mngarokk laa..
Dapat laa dik jemah balun 3 buah lagu...
Then pusing2 sekejap.. Sebelum balik singgah beli eskem..
Cuaca yang panas ari2 aku kena dapatkan eskem.. Nyum2!
Xsampai sejam pown jalan2 kat Tesco.. ktorg pown balik ke markas ktorg tu..
Naik bilik tengok sume tgh tdo kepanasan..
Kesiannn.. kebosanan sungguh.. sepatutnya hari ini dah start event..
Tapi ade masalah terpksa tangguh..
Esok pown blom tentu start.. Kalo start pown In Sha Allah petang..
Tadi pown lepas dinner ade taklimat lagi..
Bincang sesama group.. Tengok produk ape yang bakal di jual..

Primadona poyyooo


Antara produk minuman yang di jual

Sesi urut mengurut..

Jap ea.. nak lepas gian!

Cek makanan dan minuman ape yang di jual

Dapat dokumen usahawan2 dr Perak
 Kesimpulannya hari ini takde buat ape sangat la..
Makan, rehat jer..
Taklimat tu biasa laa..
Camne nak make it fun.. macam2 terabur lagi..
Tapi aku still think positive..
Masih ikhlas ingin mencari rezeki walaupown sementara..
Terasa kerja ni macam tengah bercuti 12 hari 11 malam..
Ok itu saje..
Tengok laa lepas ni kalo rajin update pasal PANTAI TIMUR!
ok bai bai!

0 comments:

8share