follow me

Saturday, February 9, 2013

Registration!


Salam satu Malaysia!
Apa kabar semua??
Dik jemah kurang sehat... demam xbaik2..
Tekak yang sangat gatal dan start mula batuk.. Alahaaiii xsukenya!
Takpe laa dik jemah anggap sebagai sakit tu penghapus dosa kecil dik jemah..
Actually banyak yang dik jemah hutang dgn Mind Spoken ni..
Lagi2 pasal Pantai Timur.. Pastu pasal kerja part time di N9..
Ok dik jemah still akan update jugak pasal 2 cerita tu..
Tapi now dik jemah nak citer pasal pendaftaran master dik jemahhh...

Hari ini bersamaan 9 Februari 2013 merupakan hari pendaftaran master untuk sesi March 2013!
Sepatutnya dik jemah kna shoot ke shah alam dari N9..
Tapi dik jemahh xlarat sangat.. demam masa tu..
Then takut dgn risiko tiket bus abes sbb ct raya cina.. dik jemah buat kerja gler balik jugak ke Segamat pada 7hb pd pkl 12.00am!
Dah laa xpernah naik train masa besar!
Memang kerja gler dik non!!
Tapi Alhamdulillah Tuhan permudahkan perjalanan balik aku dengan munculnya kak akma yg nk balik segamat skaly..so aku balik dengan dier malam tu..
Sampai segamat dalam kol 3am.. Then smpai Jementah dalam kol 4am..
Balik2 memang terus pengsan tdo sampai ke tengahari..
2 hari melepek dalam bilik...
Hari yg di tunggu2 pown tiba..
Hari pendaftaran master aku.....
Jom cekidout dgn gambar!

Pendaftaran di DATC!
Dapat goodies beg uollss

Kaunter Fakulti

Kaunter snap gambar utk smard card

Kaunter jadi ahli UiPS!

Kaunter Kesihatan!

Sebahagian yang datang awal pagi utk dftr

Takde laa tua2.. muda2 bergetah lagi sumenya.. ok ade peluang.. haha!

Kaunter terkahir..Kaunter 7! Kaunter 2 & 3 xpayah..

Bersama kawan2 ku.. Wani & Mia!

Wani bakal bersama2 ku spnjg master.. mia akan bersama2 suami.. haha

Bersama yana!

Dier pown sambung master in KM jugak!

Ni dik jemahhhhhhhh laa.... hahaha (RINDU TAKKK)
Masa daftar master ni.. aku tertanya2 pada diri..
btol ker ko nk sambung master ni..
btol ker nak sambung in KM bukan IM??
Umur ko dah 24 TAHUN taw..
btol ker nak belajar lagi???
Aishhhh..
Juz go with the flow..
In Sha Allah... Ade rezeki ku suatu hari nanti...

p/s: Jutaan terima kasih kat mak & abah yang sanggup amek ct anta aten pg daftar master arini..Terharu laju2! Akan aten balas jasa korg berdua suatu hari nanti.. huhuhu..

0 comments:

SAYS.MY