follow me

Tuesday, March 5, 2013

#4March


Salam tengah malam!
Sempat ke idok dik jemah update blog yang terakhir utk arini..
Entry yang ke-4!
Hope sempat... Type laju2! hehehe..
Tanpa banyak celoteh.. Meh dik jemah straight to the point...
Hari ini merupakan befday anak!
Selamat Hari jadi Ammar Hayqal!
Selain tu.. ade sorang lagi cousin aku yang sambut befday sama dengan Ammar Hayqal!
Nama dier amy! Happy befday amy!
Korang semua kenal abg non kn???
Actually abang non ni dah kahwin.. So arini jugak merupakan befday isteri abg non..
Selamat Hari jadi Kak Mimi.. Semoga dpnjangkan umur dan di murahkan rezeki bersama keluarga tersayang..

4 March!
Hari ini jugak merupakan genap setahun aku beli baby canon!
Ingat my baby Canon??
DSLR Canon 600D (Delight Me Always)
Serius! banyak moments yang aku dapat buat bersama baby canon!
Terima Kasih baby canon!
Sayang kamooo! muahhhh muaahhhh!
Hari ini jugak merupakan ulangtahun prepaid hotlink aku!
hahahaha! no hp aku tu.. (pada sape tahu no hp aku tulaa)
Tak tau yang ke bape.. Tapi td hotlink msge btau.. lawak pulak!
Macam2 berlaku arini rupenya!

4 March!
Hari ini juga bermulalah episod baru aku sebagai student Master..
My 1st class today is good!
Lecturer pown ok..
Perasaan aku.. sama jer.. Macam xcaya jer aku pg kelas..
Then belajar lagi.. rase sangat lain mcm..
Pergi kelas sorg.. Something new life..
I have to move on!
It juz starting bebeh!
Masih banyak masa lagi..
Kerja sekolah pown dah dapat!
Good luck dik jemah...
Ok sampai sini sahajalah..
Jumpe esok kalo ade benda nk celoteh...
Haaaachuuuummmmmmmm!!!
Dik jemah dah rase nk demam.. hahaha!
Bye bye.. Selamat Malam!

0 comments:

8share