follow me

Monday, March 4, 2013

Dating dengan kakak..


Zamina mina hey hey!!
Caaakkkkkkkkkkkkkkk Noriiii!!
Jumpe lagii uolllssss...
Hari ini kena rajin update blog...
Tadi baru pas layan btol ke bohong n tengok gambar2 Pantai Timur..
Dah lunch blom??
Dik jemah blom... Lapaaaaaaaaa...
Tengok laa nnt kol 3pm pergi berjalan kaki mencari makanan sorg2..
Harap maklum laa.. now hidup sorg2..
Kena survive sendiri..
Hosmet sume baru jer pg kelass....
So now jom kita berceloteh utk entry yang ke-2!!

Sehari b4 dik jemah gerak ke shah alam..
dik jemah dating dengan kak jemah..
Rase pelik pulak dating dengan kak jemah..
Selalu dik jemah akan dating dengan mak jemah..
Harap maklum laa.. kak jemah ni bz jer memanjang! Menyamfahhh..
Pasni jom dating bertiga! tapi tunggu dik jemah balik laa ea..huhu
Dik jemah n kak jemah dating lepas zohor sampai laa tengah malam..
Kami menjelajah sekitar bandar segamat survey printer sebelum beli..
Nape dik jemah nk beli printer??
Dik jemah decide nak wat business utk kais pagi makan pagi.. kais petang makan petang.. kalo nk makan malam.. kena kais makan malam pulak...
Im survive for my life right now..

Lepas dh survey then beli printer kami pergi ke One Segamat!
Kami lepak kat sane almost 6 hour.. Lama ke tidok??
Jalan2.. pastu last skaly kami karok kat one box!
1st time ok try karok kat bilik camtu dengan ade pelayan.. hehe..
Mane xmahal.. ye dok.. amek kaw! 2 jam RM72! Tapi puasss!!
Thank kakak bawak adek lepas gian!
Tapi xsyok laa.. kakak pancit awal2.. 1 jam pertama jer.. huh!
Then b4 kakak anta dik jemah balik..
Dik jemah menunaikan kehendak kakak yang teringin nak amek gambar kat replika SELAMAT DATANG KE SEGAMAT kat roundabout dekat dgn busten n stesen keretapi tu.. (sape tau laa)
Nak dekat kol 12am.. dik jemah selamat sampai di rumah..
Thank kakak! u make me happy that day..
Walaupown hanya di bumi segamat.. Tapi adek nampak kakak cuba menceriakan adek..
Adek ceriakan time tu? In sha Allah adek akan kembali kuat macam dulu..
Dont worry k.. Doakan adek sepanjang adek berjuang di negeri orang ni..huhu..
Ok tanpa cerita panjang2.. Jom layan pic kami yang syok sendiri ni..hehe..

Siap ade nandek! ko ado?

Muka budak sakit mmg camtu..haha
Cermin akan jadik reflection tuk ktorg..

Again! sape nk amek kn gambar kami..hehe

Lagi skaly! cermin.. hahaha

Pown sama!

Sebab tu ckp gambar syok sendiri..hehe

Tq cermin :)
Menunggu kol 9 utk karok!

Kakak r u ready??
syok sendiri lagi..hehe

owh ade cermin lagi..

Naseb ade camera depan! kakak comel! 1st time nmpk wat cmtu..haha

Ini mmg diri kami sendiri..
Tak tahu kenapa suke gambar ni.. LIKE!

2 jam 2 jag! 2 org nak mampus.. srh ktorg kembung air ker?

Tulun amek gambar kenang kenangan kami dkt one box!
Ini lah dier.. kakak teringin! Adek tunaikan.. kakak puas?

Duta Segamat! Asli punyaaa~ haha
Hasil tangkapan that day.. Kering kontang purse uollssss.. huhuhu
Ok sampai sini sahaja celoteh dik jemah utk entry ke-2 hari ini! ingat ade lagi 2!
Sempat ke idok??
Hope line menyebelahi dik jemah..
So jangan bosan2 dengan celoteh dik jemah yer..
Jumpe lagi...
bye bye bye!
Nak makan!!






0 comments:

8share