follow me

Monday, March 4, 2013

Episod Baru...


Salam petang!
Eh jumpe lagi...
Cakkkkk! Norii xde dah..Nori g tdo..
Jap lagi dik jemah pown nk tdo..
Baru pas makan nasi penuh...
Alhamdulillah.. dah bole makan nasi.. habis licin pulak tu..
Jadiknyaaaaaaa dik jemah dah ngntuk..
Tapi sebelum beradu.. dik jemah settelkan entry yang ke-3 dahulu...

Bermulalah episod baru dik jemah sebagai student master hari ini..
Walaupown blom g kelas..
Tapi dah automatik dik jemah skrg ni start semula student life sbg pelajar master..
ONE WORD! DIFFERENT!
Sangat rase lain.. Beban yang sangat2 berat..
Semalam cuaca sangat panas..
Abah menghantar dik jemah n adek dik jemah skaly balik berjuang di shah alam..
Mula kami pg shopping ke Giant Shah Alam dulu..
Pastu settelkan rumah sewa adek dulu kat seksyen 2!
Dah laa panas.. umah sewa depan sekolah pulak tu.. kereta bersesak2 nak amek BR1M..
Memang dugaan..
Tapi Alhamdulillah.. dipermudahkan.. skaly carik jer umah tu terus jumpe.. xsesat pown..
Disebabkan sesak..
Memang punggah barang adek xsampai 5 minit pown.. Ktorg duduk2 jap.. xsampai 10 minit dah kena gerak..
Then abah anta aku pulak ke Puncak Perdana..
Now here i am!
Menjalani kehidupan sorg2 di sini..
Baru nak kenal hosmet2 baru..
Alhamdulillah diorg sume gler2 dan sporting jugak..
Kehidupan sbg pelajar master juz pg kelas kol 6 balik kol 9..
Tapi arini balik kol 9 ker??
Jangan lah nak g jemput someone kat seksyen 17... hehe..

Barang dik jemah! banyak x? emon pown ikut! sbg kawan.. :)

Amekaw.. mne lah abah aku pinjam ni.. hahaha! balik naik ni!

Rezeki purse dh kosong sbb shopping dgn kakak smlm.. Adek no.2 bagi.. tq!

Shopping!!!

Alas perut b4 meneruskan perjalanan..

Myspace!

Bagus hosmet aku ni.. bru dtg pg td dah siap jadual rumah..hehe

Memperkenalkan! Hosmet baru ku :)

Semoga dik jemah dapat menjalani hari2 mendatang dengan dipermudahkan segala urusan.. Amin..
INGAT! SENYUM SENYUM SELALU DIK JEMAH!
Mereka jauh tapi dekat di hati dik jemah.. mish u allll!
Now dik jemah dah ngntuk ni.. Yok tdo petang sat..
Nanti kita jumpe di entry yg terakhir untuk hari ini k..
Bye bye bye! see u again!


0 comments:

8share