follow me

Wednesday, March 6, 2013

Jom Ke Kelas!

Assalammualaikum semua...
Jumpe lagi dik jemah..
Hari ini dik jemah xbpe nak sehat..
Actually dah start detect malam semalam..
Tekak ni perit lain macam jer...
Tapi dik jemah cube jugak gigihkan diri.. Tak nak layan sakit ni sangat...
Gediks btol laa badan ni...Baru sampai sini kowt.. dah demam semula.. huh!
Naseb mak dik jemah dah supplied bermacam2 jenis ubat...
Terima Kasih mak!

Hari ini kelas dik jemah postponed! Yeahh!!
Hari isnin yang lepas dik jemah dah start pg ke kelas..
Ape perasaan dik jemah??
Perasaan lain macam.. Btol ker aku pg ke kelas lagi ni?? hahaha!
Amekaw! 1st kelas dah bljr dgn DR. RAY!
Naseb dier ok.. siap panggil dik jemah 'ayang' awwww...

Classmate & kawan 'Wanie'

Dik jemah yang poyyyooo!

Course outline!

Our lecturer! Prof. Dato' Dr. Hj. Raja Abdullah Yaacob
Hasil tangkapan ilmu 1st class
Semalam dik jemah ade taklimat Master & PHD..
So segala masalah bole dibincangkan kat ctu..
Alhamduillah dik jemah xde masalah..
Last day dik jemah dapat settelkn sendiri sume hal master..
Semalam jugak dberitahu tentang markah yang harus ktorg dapat utk pass!
Perghhh!! lagi susah dari degree..
Kalo degree nak pass atleast C+ tapi kalo Master korg kena dapat B+ iaitu 65 markah keatas..
Kalo korg dapat bawah tu B- pown dah kira FAILED!!
Takut x bla dgr??? (Telan air liur aku dengar)
So now i willing to work hard to study smart..
In Sha Allah dipermudahkan segala urusan sepanjang sambung belajar kat cni.. Amin...
Lepas taklimat ade jemputan makan petang kat Anjung professor..
Makan freee! Yok bedallll..
Then teman kawan makan kat Kandang...
Pas g Kandang solat asar kat surau fakulti...
Then terus masuk kelas yang ke-2!
Kali ni DR. LAILI pulak yang mengajar...

Jejak kasih!

Aku rase aku nampak matang dalam pic ni.. hahaha! (perasan)

Orang kuat pasca siswazah!

Teman2 seperjuangan master
Soalan ditnya.. why u choose UiTM for this master.. The Answer: Becozzzzzzzzzzzz UiTM Di Hatiku <3 br="">

Budak sakit yg gigihkan diri ke kelas.. walaupown time ni dah lalok gler!

Hasil tangkapan ilmu kelas ke-2

Habis sudah!!!
Next kls is tomorrow.. Then dik jemah ikut kawan balik rumah..
Pagi jumaat kawan dik jemah tulun hantarkan ke busten klang..
Dik jemah nak balik SEGAMAT!!!
Jangan suke2 balik dik jemah.. settelkn kerja ko yang dah melambak2 ni dulu..
In Sha Allah petang ni nak g library.. cari bahan..
Nak tau ape assignment dik jemah..
Jumpe next entry nnt..
Bye!

0 comments:

8share