follow me

Monday, March 25, 2013

Make Me Fun


Happy Monday uolllssss!
Dik jemah muncul lagi..
Sejak balik puncak ni malas btol nak update blog...
Biasa laa tu kan.. mood di shah alam n segamat xsama..
Ok abaikan..

Hari sabtu yang lepas..
Dik jemah dan beberapa rakan classmate time degree buat reunion kecil-kecilan..
Dijangka hanya 4 orang sahaja yang join termasuk dik jemah..
Tapi suprise for me!
Cik nin & izzat mama to be datang!!
Wahhhhhhhhh terharu laju2 dik jemah time tu..
Bak kata ika jom kita happykan aten! hahahaha...

Kol 11am dik jemah tggu bus mcm nk mencarut!
Kol 12pm baru muncul bus tu.. huh!
Pastu naik2 perghhhh penuh mcm sardin!
Dik jemah lelap mata then dapat call!
Suruh tuwun bus! HAHAHAHA
Dah ala2 drama korea dik jemah rase...
Ape lagi dgn muka yang sayu n poning2.. dik jemah twun bus kat Giant Shah Alam..
Tak lama kemudian myvi putih sampai..
Kawan jemput... then pick up 2 kawan dik jemah kat KTM batu tiga..
Kami pown terus menuju ker PLAZA ALAM SENTRAL!
PAS jer mampu aku sampai... hehehe..
Di sana jumpe laa cik nin n izzat!
Sambung citer guna gambar pulak yer.. hehehe

Jumpe adek koyok dkt busten!
Orang yg call suruh twun dr bus! haha!

Vogue sungguh ko ika!
Jemput 2 org yang kat blkg tu plk.. ceek n a are!

Dari sunyi kete ni terus xdgr lgu ape main kat radio.. mcm dh lama xjmpe.. haha
Suprise!!! kat pas jmpe cik nin & izzat!
Perut lapa! makan dulu!

Bila hp sendiri di pgg org.. kita juz senyum jer.. hahaha!

Dah npe dgn aku tu?? hahaha

Meh aku amek gambar korg pulak.. hahaha!

Eh kembali ke sana plk hp.. kan dh ckp.. senyum jer.. pndg mne2 pown jadik.. haha

Poyyoooo

cik librarian npe? malu ea.. hahaha

cik librarian kata malu laa.. xnk la!

Alo tomei2! hehe

Finally! cik librarian setuju! hahaha

KUAT KAROK PASTI BERJAYA! hahaha!

30 lagu yer kami balun! hehehe

Ingat lepas aktiviti indoor nk buat outdoor...
Berkayak kat tasik shah alam..
Tapi hujan lebat plk kat luar..
So cancel!! sob sob sob..
Then duduk lepak kat atas pentas pk nak pg mne..
Last2 decide pg Aimar Corner..
Makan2.. pastu diorg anta aku pulang ke Puncak Perdana..
Naseb xkena naik bus.. hehe..
kalo xsayu aku dgn hujan lagi..
Sampai jer rumah memang terus sayu.. Aiyakkk!
Abes cerita hari sabtu!
Hari ahad dik jemah terlepas tengok F1 kat sepang..
kawan dik jemah si mamat ni gerak lambat dr jementah..
last2 dier meroyan kat sepang tu sorg2 duduk 2 seat katanya.. hahaha!
Last2 main msge dgn aku gak.. haha.. tau ko bosan..
So ahad juz duduk rumah...
Ok gak.. melayan sakit perut n poning...
Ok itu sahaja citer hujung minggu lepas..
Hujung minggu ni In Sha Allah balik!!
Yeahhh!! aipp jgn suke2.. kang tak jadik balik..
Ok bye bye nk rest ptg nnt kelas...

0 comments:

8share