follow me

Saturday, April 13, 2013

Aku Yang Tersakiti...


Salam hujung minggu!
Sambil dengar lagu aku yang tersakiti oleh judika..
Aku memang rase sakit sangat ni..
Aduhaii.. kenapa ni... kenapa aku xsedap hati sangat!
Kacau laaa!!!
Macam2 dah buat nak buat hati ni kembali normal.. ceria2 selalu...
Minggu ni aku stress ckit..
Sampai hosmet takut nak tegur..
Tapi aku be professional.. melemparkan senyuman..
Tapi kadang2 ternaik nada jugak.. sorry.. memang kak aten bakal out of control..
Kalo ikutkan kan aku mmg nk bersendirian tanpa ckp ape2 dgn sesiapa pown..
Tapi kang lain plk jadiknya.. so aku decide bercakap dgn family, hosmet n classmate..
Mereka sahaja yang aku akan jumpe n berhubung hari2..
Kakak pown sama.. tapi lately ni aku xsanggup nak kacau dier..
Kalo aku ade duit sbnrnya aku nk beli harga waktu dier..
Sebulan dier gaji brp?? then sehari gaji dier brp? then kalo xmampu 1 jam gaji dier brp??
Dengan kakak jer aku bole nak luah..
Hmmm..
Assignment semakin lama.. semakin presure kami...
Biasa laa kan stress belajar..
Tapi kali ni lain.. dulu time stress kita ade kawan2 nk lepaskan stress tu..
Now aku xtau nk lepas stress tu cmne..
Bole lepaskan stress tu sorg2.. tapi kna wat kerja giler.. tapi now aku xmampu.. aku kna berjimat..
Hanya mampu tgk classmate kat FB kuar release tension karok kat sane.. shopping kat sane.. tgk wayang..
Aku?? hanya duduk rumah sahaja..
Atleast i need someone yang bole menceriakan aku..
Wahai hati be nice with me plisss...
Cepat laa hari Jumaat semula!! Lepas test nak balik!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

-yana mz- said...

Ateen...good luck in everything u do...jgn stress2 k...yang penting try your best! Chayok2 master student!

Cik Ateen said...

@-yana mz-
tq yana..
rindu korg sume..
kita share2 ilmu yg ade..
rase sunyi gler master ni berbanding dgree..
dulu stress ade kawan..
skrg xde..
sorg2 kna cool kn diri..
In Sha Allah..
aten akan habiskan master yang aten dh amek ni..
doakan aten dprmudahkan segala urusan dsini yer yana
:)

8share