follow me

Saturday, April 6, 2013

Kerja Giler!


Sick of me.. semakin hari semakin kurus!  Aishhhh!
Hollaaaaaaaaaaaaa!
Sekajap jer masa berlalu kan?
Dah hujung minggu dah...
Hujung minggu yang dik jemah kena kuat kan diri dik jemah..
Rase sekarang.. semakin berusia semakin lemah dik jemah rase..
Hari2 dik jemah cube menceriakan diri..
Tapi hanya Allah jer tau betapa gundah gulana dalam hati dik jemah sekarang ni..
Macam2 perasaan dik jemah tahan..
Sedih dan nges tu dik jemah dah xbole tahan dah..
So nges jelaa.. untuk kelegaan sendiri..
Perasaan xsedap hati.. risau.. dan mcm2 lagi dik jemah tgh control..
Takut kacau kefokusan dik jemah dalam manage time study kat cni..
In Sha Allah dik jemah still bole follow management yang dik jemah buat sendiri untuk diri sendiri..

Semalam.. kelas Dr. Norliya start pkl 7.50pm..
Dik jemah buat kerja gler..
Keluar dari puncak time orang berpusu2 balik kerja!
Jem dier xyah cakap laa..
Panjang berpuluh2 KM...
Masa kuar no hal... kosong jalan.. balik amekaw! beraturlah belakang berduyun2 kete..
Naseb sempat sampai kelas tepat pd waktunya..
Abes kelas dik jemah buat kerja gler lagi..
Xpuas! Rase nk kuar lagi jauh..
So dik jemah ajak kawan dik jemah pg UPTOWN SHAH ALAM!
Tak nak pk ape2.. so ingin menunaikan kepuasan diri sendiri..
Walaupown duit xberkepuk.. sampai kering beg duit dik jemah kikis!
Dik jemah stress dgn hati sendiri.. aiyakkkk!! tulun laa legakan hati yang xbpe nak sedap ni..

kete bru balik kerja!

perghhh panjang

Amekaw.. ko plk beratur.. ahaha!

Xpe laa.. sonok gak redah jem.. haha!

Bangun pagi td! sebelum pg kerja.. dik jemah rase mcm nk balik JOHOR!
kerja gler lepas balik kerja..
Tapi malangnya xjadik..
Takde naseb..
So duduk laa kau kat PUNCAK PERDANA ni wahai dik jemah!
Lepas balik kerja.. nges jugak laa dik jemah ni..
Ternangis depan hosmet pulak tu.. out of control..
Betapa lemahnya dik jemah skrg..
Bertahanlah dik jemah oii..
Make it fun! WHY WHY WHY SO HARD!!!!
Esok tengok laa kerja gler ape dik jemah nak buat..
Hope lg 2 hari ni dik jemah bole bertahan..
Assgnmnt sah2 ade.. sambil2 on9 dik jemah buat..
Tinggal 1 jer lagi tu pown draf Dr. RAY! (Kerja tuk next week jelaa)
Ape laa topik aku nak wat ea.. will be cekidout tomorrow!
Ok laa.. In sha Allah jumpe lagi esok..
Bye2 Mind Spoken..

1 comments:

Invisible Me said...

cool cool.
tenangkan hati.
selalu ingat DIA.
hidup mesti ceria. *aiceh* :D

8share