follow me

Tuesday, April 2, 2013

Youtube!

Hollaaaaaaaaa!
Jumpe lagi..
Alhamdulillah arini dapat rezeki setelah 3 minggu berusaha..
Hari ini kerja dalam keadaan xsedap hati..
Then akhirnya aku dah tau kenapa..
Hujan agak lebat tadi.. membuatkan aku xdapat beli makanan lunch..
Balik rest jap..
Buat meggie goreng..
Then bukak Youtube!
Ape lagi mcm biasa laa sambil makan tengok laa Betul ker Bohong musim 3 episod 5..
MAK CIK!!! Jangan pg kemana2! HAHAHAHA!
Abes layan 1 episod.. time release otak dgr lagu2 yg terasa nak layan dengan feel.. (mcm biasa)
So arini pilihan lagu seventeen- selalu mengalah.. ganjil-aril.. judika- aku yang tersakiti..
Hari ini nak rest..
So NO ASSIGNMENT for today..
Sorang2 macam ni memang buat diri terasa macam2..
Semua perasaan ade rase..
Kadang2 malas nk layan.. pura2 pengsankan diri..
Pastu bangun buat mcm xde pe2 yang berlaku..
Ape aku merepek ni..  Ok laa.. saje jer update.. xde kawan.. bole x??
Bye bye bye!


0 comments:

8share