follow me

Wednesday, May 22, 2013

Buzy Sebelum Cuti~

Assalammualaikum..
Selamat Pagi semua...
Lama xupdate blog..
Entry Langkawi pown xabes update lg utk last part..
So how r u?? Fine??
Lepas mengalami minggu merundum minggu lepas..
Minggu ni aku cba bangkit..
InsyaAllah i can do it!
Since Isnin memang xdapat nak rest sangat..
Pagi kerja.. Balik kerja rest jap.. solat past dah kena pergi meeting..
Pas meeting terus pergi kelas..
Semalam pown sama.. Pas balik kerja.. solat jap.. terus pergi library..
Settelkan assignmnt bergroup..
Nama pown group kn? so need a discussion..
Alhamdlillah semalam dah discuss satu persatu..
Now collect segala bahan utk dibawa bercuti bersama..
Jumaat ni dik jemah cti lagi sampai laa 2 jun..
Ya Allah.. memang i need a rest...
Otak dah xbtol..
Macam2 cheq pikiaq!
HP tertinggal merata2.. Charger USB HP pown tertinggal merata..
Ape laa nak jadik dengan aku ni..
Balik kelas kalo iktkan badan memang sangat penat..
Tapi xbole terus tdo..
Kena jgak bukak laptop siapkan sedikit assgmnt yang ade..
Nak xnk stay up laa jugak atlest kol 12am-1am.. Pastu tdo.. Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sabar aten... bape ari jer lagi nak cuti.. Pastu ko rest laa bat sementara...
Before ko kembali semula ke puncak meneruskan perjuangan belajar ko..
Ya Allah berikanlah semangat pada diri ku ini..
Sesungguhnya hamba mu ini sangat lemah..

0 comments:

8share