follow me

Saturday, May 11, 2013

LANGKAWI!!! Part 2

Selamat petang semua!!
Cakkkkkkkkkkkkk!! jumpe lagi.. hehe..
Mata dik jemah berat sudahhh.. So stop baca article! jom update blog!
Ok jom sambung citer LANGKAWI!!!
Selepas check in kat Hotel Region..
Ktorg bersihkan diri yang busuk dan melekit...hahaha..
Kol 2pm naik bus kami menuju ke Galeri Perdana!!
Dekat galeri perdana penuh dengan collection Tun Mahathir..
Then kami bergerak menuju ker Underwater World!
Tak ramai yang masuk kat cni.. tiket pown agak mahal..
Disebabkan dik jemah xpernah masuk.. dah sampai ape salahnya masuk..
Enjoy2 dengan ikan2 yang ade kat dalam tu..hehe..
Belakang underwater world terletaknya pantai cenang!
Ape lagi kawan2.. jom tengok dugung2 yang terdampar.. HAHAHAHA!!
Ikutkan niat budak2 ni nak mandi laut... tapi pegawai pengiring tdk benarkan atas sebab keselamatan..
So mereka hanya dibenarkan melihat dugong sahaja.. hahaha..
Dalam kol 6pm kami sume naik bus semula dan bergerak smla ke pekan kuah..
Sebelum balik hotel kami jalan2 di pasar malam pekan kuah..
Balik jer.. sume tersadai... penat kowt..
Lagi2 dik jemah ni laa.. xtdo kowt..
Malam tu tdo dengan lenanyaaaaa Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ok abes cerita untuk day 1 di langkawi..
Cerita day 2 sambung part 3 yer.. nak bagi laluan kat iklan (gambar2 poyooo kami)
To be continue part 3......

Galeri Perdana
Dier terbaik!!

dier knowledgable..
meraka..

bangggg!! peace :P

anggun lh tu??

we are here...

love sengettt... haha

penyambut tetamu..haha

peace yooooo

comelll tak kak ten???

bak kata awin gadis litar F1.. haha

terasa diri ni ayu plk.. xrock lgsg.. haha:P
now weollsss kat underwater world
dier anak ikan... saya takkk.. haha

owh dkelilingi ank ikn.. auuummmmm... haha

sejukkkkk... grrrrr..

anjing laut...
weolllssss

penguin..

mne satu yg comel?? kkk or penguin??
lg skaly bersama ank ikn..hihihi

UNDERWATER WORLD!

Langkawi permata Kedah..

Dier kakak saya yg ngeng!

eh mne dugung?? hahaha

kita masih d Malaysia ok..hehe

saya sayang kakak saya?? kenapa?? sebab dier terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!


0 comments:

8share