follow me

Friday, May 24, 2013

LANGKAWI!!! Part 4

Holaaaaaaaaaaaaaaaa!
Jumpe lagi uolllssss...
Hari ini memang nak enjoy2 sendiri jer..
Lama xrase bebas cmni..
Ok tanpa berceloteh banyak..
Actually dik jemah nak sambung citer langkawi.. bole ker idok??
Bole laa... eh eh eh... untuk tatapan masa tua dik jemah..
Memang dah bejeman dah citer ni.. Kira2 sebulan yg lepas dh..
Tapi all memories i remembered!
Ok pagi isnin tu dik jemah bangun pagi dengan cuba mempositivekan diri..
Malangnya hanya mampu bertahan sekejap jer.. (xpaham kn?)
Pagi ni kami check out dr Hotel Region..
Bye2 hotel.. kenangan sangat duduk bilik kat belakang skaly dengan kakak..
I think we cant meet again... kakak saya xsuke OK! hahahaha
Kami meneruskan perjalanan ke jeti pekan kuah..
Sampai sane.. sementara menunggu feri.. kami breakfast dulu..
Kakak ajak dik jemah breakfast dekat Starbucks..
U know what.. this my 1st time pg n makan kat starbucks..
Tq kakak.. coz belanja adek breakfast starbucks walaupown adek mengecewakan kakak aritu..
Lepas breakfast ape lagi sume berpusu2 dengan beg masing nak naik feri..
Sesak btol time kat feri.. dah laa beg makin bertambah berat... hahaha!
Masa dalam feri dik jemah menyenyapkan diri..
Kakak layan student dier.. (sorry kakak)
Sampai jer jeti kuala perlis.. kami menaiki bus kami menuju ke Padang Besar Perlis...
Sampai sane terjadilah suatu kisah drama antara adek n kakak..
Settelkan kat ctu jugak.. Alhamdulillah im back!
Thank you kakak!
Lepas bersinetron dengan kakak.. kami meneruskan perjalanan window shopping di padang besar..
Lepas dah shopping kami berkmpl dengan student untuk pg lunch sama..
Pas lunch kami solat jamak zohor n asar..
meneruskan perjalanan pulang ke JOHOR DARUL TAKZIM..
Alhamdulillah kami selamat sampai di UiTM Segamat lebih kureng pukul 2.30am..
Terima kasih kakak kerana mengajak adek teman kakak sebagai pegawai pengiring ke Pulau Langkawi..
Terima kasih UiTM Segamat kerana menaja percutian saya secara xsengaja ini..
Terima kasih adek2 MPP & PM yang menerima kak aten sebagai sebahagian dari korg jugak..
Kak aten hanya mampu ucapkan jutaan terima kasih..
Kalo ade lagi ajak laa lagi... hehehehe..
TQ SO MUCH EVERYONE!
TAMAT!!!!

Starbucks Jeti Pekan Kuah
dik jemah & kakak

TQ kakak.. I love u so much!

Adek2 MPP yg sporting..
Bersesak2 nak naik feri..
Padang besar Perlis
Hany & Farisha

Im back!

The Girls!

The Faces!

Ini semuaa poyyoooo
Lunch!

Weolllssss.. korg memang terbaik!

odw balik!

0 comments:

8share