follow me

Saturday, May 11, 2013

Salam 1 Rejab 1434H


Assalammualaikum readers...
Salam 1 Rejab!
Happy weekend uolllsss~
Rindu dik jemah takkk???
Lama giler dik jemah xjenguk blog 'Mind Spoken' ni..
Kemalasan dan ketiadaan masa..
Pagi2 ni jer dah home alone..
Housemate pagi2 dah kuar berderat...
So dik jemah amek masa pagi ni update blog yang dah berhabuk ni...
Semalam tetiba mood sedih.. rase lonely sgt...
Myb plus dengan perasaan kakak skrg.. kakak rase alone.. aku pown akn rase..
Actually dah 3 minggu aku tak masuk kelas!
Cuti xabes2!
Minggu 1- cuti mid term..
Minggu 2- cuti mengundi...
Minggu 3- cuti lecturer bagi...
Assignmnt melambak uolllsss...
Tapi skrg mmg xde mood... dgn kepala asyik2 pening jer..
Myb kesan baca terlalu bnyk article dan asyik pandang screen jer kowt..
Selamat datang rejab..
Hari ini marilah kita semua memulakan hidup yang baru..
InsyaAllah dengan semangat baru untuk menjadi yang lebih baik dari sebelum ini..
Dik jemah kat cni sangat2 memerlukan semangat..
Come on dik jemah! u can do it!
Selesaikan ape yang kau dah mula!
Semoga Allah membuka pintu rezeki dik jemah untuk mengurangkan beban mak n abah..
InsyaAllah...
Ok sampai cni sahaja utk entry kali ini.. jumpe lagi entry selepas ini entry pasal LANGKAWI!
Bye bye bye

Sekeping gambar utk readers yg rindu dgn dik jemahhhh :P


2 comments:

Suhaila Zahari said...

Mcm kenal je masjid tu..kt kuala perlis ye?

Cik Ateen said...

@Suhaila Zahari
yup btol...
masjid terapung kat kuala perlis..
bole tgk next entry..
:)

8share