follow me

Tuesday, May 14, 2013

Selamat Jalan...



Selamat pagi semua!!
Disebabkan connection xbpe nak laju.. dengan gigihnya dik jemah update blog awal2 pg..
Sekarang pkl 8.00am..
Hari ini tiba lah jugak masanya..
Walaupown saya jauh di perantauan yang xbrp nak jauh..
Saya pown rase kehilangan seorang kawan yang akan berhijrah ke tempat baru..
Cik aney...
Terima kasih untuk segala-galanya sepanjang perkenalan kita yang singkat ni..
Dari ilmu PTDI yg cik aney bg kat sya sepanjang saya praktikal n skp sehinggalah kita dah start share masalah personal..
Saya akan rindu segala teguran cik aney kat saya..
saya akan rindu nak jalan2 dengan oren..
saya akan rindu nak lepak n mengeteh dengan cik aney...
saya akan rindu nak tdo sebilik dengan cik aney dgr bunyi tuttttttttttttttttttttttt jugak... hehehe..
Pagi2 ni jangan sedih2 lagi yer..
Ingat pesanan saya semalam..
Mulakan hidup baru di tempat baru...
INGAT SENYUM!
Bawak lah pergi bersama segala kenangan yang cik aney ada kat segamat ni..
Lepas ni jangan serabut2 taw..
Try control kemarahan..
I will miss u cik aney...
Saya rindu cik aney saya ckp dengan emon yer..
Emon always ade sebelah saya..
cik aney jaga ten ten molek2 yer...
Selamat jalan cik aney...
selamat jalan oren...
selamat berkhidmat di tempat baru..
Bosan2 rindu2.. contact jer saya.. xkesah laa bla2 masa.. medium ape2 pown bole.. 
Setiap pertemuan pasti ade perpisahan...
sayonara...
Take care...
Fi hifzillah...

*Untuk penutup.. terimalah gambar randomly yang saya pick.. Imbasan...

3 kereta adek beradek..

sangat seronok berjalan dengan korg

sweet memories buddymoon at pantai timur

Bila lg nak cmni kn??

ni 1st saya jalan jauh dgn cik aney
kita selalu twun melaka berdua..

walaupown saya panggil cik aney.. tapi sbnrnya cik aney kakak saya jugak taw!

staff2 UiTM yang sllu ade dgn saya..

Nak makan pizza sama2 lagi..

adila, aney, aten

Last pic cik aney yg ade dalam camera saya.. bye cik aney.. bye oren.. huhu

1 comments:

OrenJes said...

thanks ten for the nice entry.
ofkoz i woill never ever forget you.
thanks for being my fren..sob..sob..


dtg ar dungun, kita makang kopok leko ~.~

8share