follow me

Sunday, May 12, 2013

Terima Kasih Mak!


Comel takkk makk dik jemah? hehe
Selamat pagi semua!!!
Dah mandi? dah breakfast??
Sihat? How r u today??
Sekejap jer dah Ahad..
Minggu depan or ESOK laa akan bermula lah minggu tunggang langgang dik jemah..
Ya Allah!!! kuatkan lah semangat ini..  cekalkan lah hati ini..
I know i can do it!!
Good luck to myself!!

Hari ini hari ibu...
Tapi ade ustaz ckp kalo xnk rosak akidah jgn sambut hari ibu..
Sebab hari ibu ialah hari mother church..
Emmm.. bg dik jemah.. kalo niat kita tu betol.. InsyaAllah xrosak akidah..
Dik jemah n family memang xsambut pown hari ibu.. ktorg juz wish jer kat mak ktorg..
Makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!
Terima kasih mak! Mak adalah mak yang terbaik utk kami...
Terima kasih atas segala yang mak dah lakukan tuk kami adek beradek INFO..
Banyak pengorbanan mak lakukan since ktorg kecik sampai lah kami besar ni..
Sampai sekarang pown mak masih menanggung segala perbelanjaan makan minom kami..
Terima Kasih MAK!!!
Setiap hari mak doakan yang terbaik tuk kami..
Aten rase mak... mak always ade dengan kami..
Aten mintak maaf masih blom mampu membalas jasa mak..
InsyaAllah mak.. one day.. aten akan balas segala pengorbanan yang mak dah lakukan tu kami 4 beradek..
Kami sayang sangat dengan mak..
Semoga mak dpanjangkan umur dan dmurahkan rezeki..
Semoga mak muda2 sllu dan ceria2 selalu bersama keluarga kita ni..
Sayang mak sangat.... muahhhhhhh muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bagi aten hari2 adalah hari untuk mak.. bukan hari ini jer..
Sebab mak xpernah lupe doakan kami hari2...
Lagi sekali TERIMA KASIH MAK!

Aten sayang mak sangat2! 

0 comments:

8share