follow me

Friday, October 30, 2015

Helipad @ Heli Lounge Bar

Assalammualaikum..
Hari ahad yang lepas secara xsengaja aku tersampai KL..
Selalu main area Shah Alam jer..
Tapi kali ni tuka mood pulak..
Actually, aku ni kesunyiaan..
Siyesly! Im so lonely..
Aku sanggup twun SA supaya xrase sunyi..
emm.. tp tula..
Kadang2 takut ganggu msa kwn aku tu..
Tapi niat dihati pon xnk dia rase bosan kat sane..
Nak jadikkan cerita ahad aritu, lepas shopping barang ckit kat mydin..
Aku n kawan aku xde hala tuju nak pg..
Nak blik rumah awal sgt..
So dgn spontannya aku ajak kawan aku tu pg Menara KH!
Tapi before kami pg ke sana..
Kami singgah ker Masjid Negara..
Dah lama nk bawak kawan aku tu pg sana..
Alhamdulillah..
Finally kami jejak kaki kat sane..
Sempat solat Asar kat sane..
Lepas solat tu.. kami terus gerak ker Menara KH!
Tapi kami sampai awal..
Tempat yg kami nak pg ni bukak kol 6pm..
So kami sampai trs parking n terus naik ke Tingkat 34!
Kat sane ade 1 bar..
Syarat nk pg ke sini.. atleast uollss kena bli air yer...
Dah xpayah nk bnyk cakap sgt..
Jom tengok gambar!!

Depan dewan solat utama Masjid Negara

Alhamdulillah~

My sisfren

adekfren!

Helipad menu!

Our drink!
view 1

view 2
Ingat xdpt tengok sunset..sebab jerebu kan... dan dan tengok ade yang menjengah di balik awan jerebu tu.. cak!!

Jauh.. sayang xbawak lens panjang.. 
Macam budak2!

She n her memory!

Yang ni xde memory.. haha!

Thank you sisfren! :)
Habis dah...
Actually bnyk lg pic..
Tapi blnja ckit jela yer..
Next?? Nak p mne yer?? hehe..
Jeng jeng jeng..
Tunggu..........

0 comments:

8share