follow me

Thursday, November 5, 2015

JJCM: Shell OUT!


Assalammualaikum..
Apa kabar sume??
Aku? Biasa2 jela..
Kalo ok, ok jela..
If xok pon.. ok kn jelaa..
Arini aku nak share dengan korang tempat makan seafood!
Dulu kalo nak makan seafood jer..
Mesti orang sebut sabak our! umbai! dll.. (pdhl tau tu jer)
Now zaman dah moden..
Tak yah nak makan seafood kat tepi laut bagai sume..
Kadang2 apa yg kita makan kat ctu xfresh jugak..
So kali ni saya bawak korang sume pg ke Shell Out!
Macam biasa laa..
Plan dh lama nk pg..
Tapi xpg2..
Yang pgnya jz bukak cik Google taip SHELL OUT!
Confirm! Terliur siottt...
Kali ni aku pg dengan kawan yg selalu ade time aku susah dulu..
My sisfren n Tuan Sokri yang selalu bantu aku masa Master aritu..
Alhamdulillah..
Ni rezeki kita bersama adek belanja korg yer..
Apa lagi! Jemput makan semua..
He he he..
Korang aku belanja pic jela..
Layannnnnnnnnnnnnnnnn

Menu!

Beratur! naseb dh reserved tmpt xyah beratur... lalalala~ tepi2!


view 1

view 2

view 3

Tarammmm!! our seafood! ketam ade! udang ade! baby lobster ade! lala ade! corn pon ade!

Zoom 1

Zoom 2

Zoom 3

Zoom 4

Upacara memecahkan sepit ketam yg besar!

Terima kasih ats layanan.. Gud services!
Kawan susah senang! terima kasih uolllss

suka tak dapat ketam kakak? hehe

Last~ xlarat oiii.. kenyang gler..

Finally! licin!

Masa utk mencanteng! haha!

Guna sos jer.. Happy belated & upcoming befday for us!

Lets eat!
Contengan di dinding..
Carilah kami punya kalo jumpe.. haha!

So ape macam??
Terliur takkkk
Siyes wehh rase nak pg lg jer..
Tapi kena sedia duit la.. haha!
Lepas Shell Out aku n my sisfren pg ker dip n dip!
Dessert time..
Sampai sini shj utk entry kali ni..
Jumpa lagi..
Tataaaaaaaaa

0 comments:

8share