follow me

Wednesday, December 23, 2015

Chocolate Museum @ Kota Damansara


Assalammualaikum..
Marilah kita sambung cerita yang tertangguh..
Masa Selangor dapat cuti peristiwa sempena menang Piala Malaysia..
Aku n my sisfren pg jalan2 kat muzium..
Muzium mane??
Muzium coklat kat Kota Damansara..
Saje jalan2 kat sane..
Kami ingat besar laa muzium tu..
Rupenya kecik jer..
So xde laa lama mne pon kami duduk dalam tu..
Lepas tengok demo buat coklat kami pon plan ke tempat lain..
Nak di jadikan cerita..
Kawan sisfren dr Ampang call..
Cakap nak jumpe..
So kami pon decide twun KL lg..
Ampang tu dh sebelah jer dengan KL..
Ke KL laa kita lagi kakak... ha ha ha
Tapi b4 kami pg ke Ampang..
Kami pg ke Selayang dulu..
Area Stadium Selayang..
Btpe kat sane?
Saje survey Restoran Lagenda Maharaja Steamboat..
Dah survey baru kami amek kawan kakak kat Ampang..
Disebabkan kami blom lunch kami decide pg makan dulu..
Kat mne?
kat Taman Melawati..
Kedai dia nama Sakura Kristal..
Pernah makan kat sane??
Emm.. MAHAL giler!
Naseb makan abes licin.. ha ha ha
Lepas makan..
Kami lepak2 jap.. chit chat chit chat..
Then kami pg ke Suria KLCC!
Btpe??
Saje jalan2.. tak bole? ha ha ha..
Dah puas jalan..
Hari pon dah malam..
Aku pon anta kawan kakak pulang ke rumah..
Then kami pon balik Shah Alam..
Tataaaa KL..
See u again..
In sha Allah..

Coklat muzium!

Sebelah dia ade muzium cafe plk..

Model coklat! (serba coklat)

view 1

view 2

Kelebihan coklat utk kesihatan badan..

Model coklat lg.. dapat call dr kawan dia..

view 3

jenis2 kacang

bahan2 bt coklat (xingt)

bahan2 lg (xingt)

mari beli coklat..

Duta coklat..

Demo bt coklat..

Coklat2!

Coklat! (xtau nk letak caption ape)

dia lagi..

aku lagi..  ha ha ha

cadbury.. (halal ok!)

dia nk yg tu.. cetaka ade bpe ferrero roche dlm tu..

odw p selayang

dah nk sampai..

ni laa kawan kakak.. finie!

Kami lunch d cni..

odw p parking KLCC

Tu KLCC 
Habis dah..
Update laju2 ko..
Dah nak blik..
Yeahhh!!
Cuti..
Ade orang tu dah sampai uamh dah..
Im so jelesssssssssss..
Takpe laa..
Asalkan dia selamat sampai..
Alhamdulillah..
Selamat bercuti semua!!
Salam Maulidur Rasul..

0 comments:

8share