follow me

Thursday, December 3, 2015

Sky Walk @ One City



Assalammualaikum..
Hujung minggu lepas aku saje jalan2 dengan sisfren kat area Subang..
Sape kata kami ni kuat jalan?
Sape kata??
Korang sume laa kata..
Yang korang nampak mmg laa time ktorg jalan2..
Takkan laa benda yg kami bt dalam rumah pon nk share dgn korg..
Basuh baju..
Basuh stokin..
Kutip rambut gugur.. ha ha ha
Mestilah nak share yg best2 jer..
Yedokk????
So minggu lepas aku n sisfren lepak kat Sky Walk One City..
Aku xpernah pg sane..
So saje laa ajak sisfren jalan2 kat sane..
Kononnya nak try Sky Walk tulaa..
Aku ni gayat orangnya...
So ape kata challenge diri kat sane dulu.. he he he
Lepas jalan2 kat Sky Walk..
Kami lepak kat Starbuck..
Chit Chat time bebeh..
Time hujung minggu jelaa kami bole jumpe n bercerita segala cerita yang kami nak share..
Kalo hari biasa susah nak borak.. hu hu hu
Cerita ape?
Itu cerita kami..
Kamu kamu semua toksah tau laa.. he he he..
Untuk sisfren..
Anytime u can find me..
I will listen n i will care..
U know right..
Adek pantang tengok kakak susah n sedih..
Ok cukup!
Now biar gambar yang bercerita.. he he he..
Jangan cakap akak xbelanja yer..

One City Mall

Nice concept.. Ala2 garden gituu..

Tudiaaaaaa dia dah mai dah.. bukan che ta.. tapi cik dila! hahaha (ikut tema nampak)


Dalam ni ade wayang..
Ade gym.. jom carik abg sado!

Besar ok gym dia.. 2 tingkat lagi..

Ok.. kita dh sampai atas! 

environment atas..

Ape tu kakak?? 

OMG! adek dh tau dh ape yg kkk tgk! (lutut keletaqq)

Selfie time

Ceh.. dia selfie sorg2.. selfish!!!
Ok jom selfie sama2!



The view!

Cantik beg.. pinjam bole? (orgnya pon cantik)

Taraaammm.. budak yg xpernah besar! emmm..

Naseb org single! hahaha

Ini model saya yer.. (Book awal2)

Kaki comel n kaki hensem..

Sky 360!

Adek xkn pernah jemu nak buat kkk trs tersenyum.. senyumlah selagi mampu kkk!

Sky Walk dari dalam mall.. dah mcm cicak 2 bdk kt atas tu..

Jalan jangan xjalan atas tu..

The signage!

Jom tapau SR!

Pastu lepak starbuck! terbaikkkkkkkkkkkk!!!

Habis sudahhhhhhhhhhhhh..
Tema kami 'MAK KO HIJAU!!' ha ha ha
Ok waktu lunch nak abes..
Jom bt keje..
Allah yuftah alaikum..

0 comments:

8share