follow me

Friday, January 15, 2016

JJCM: 83 Cafe


Assalammualaikum..
Sory dah 2 ari ilang..
Emm..
Takde mood nak update blog..
Ntah la..
Hati ni tak sedap btol..
Malas layan..
Jom akak belanja coffee nak.. hehe..
Minggu lepas aku n my sisfren g lepak kat 83 Cafe..
Pernah dgr takkk??
Aku pon dgr dr my staff..
Maklum laa..
Dah xmain FB..
So ade one day tu..
Dia tnjk dengan aku artikel dalam FB..
Cik Ilya dah pernah pg 83 Cafe??
Aku pon cakap tak pernah..
Dia ckp kat Shah Alam..
So malam ahad lepas aku n my sisfren pg ke kedai ni..
Jangan lengahkan masa (pdhl dh xde idea nk ckp ape)
Jom tgk gambar!

depan kedai!

pintu masuk kedai!

the arts!

kaunter!

sisfren n mocca ice!

haa.. ni 83 coffee! siap ade brownies kat ats.. try laa yer!

ingt xlh abeskan.. abes ok!
Lepas lepak..
Chit Chat Chit Chat..
Kami pon pulang ke rumah..
Badan dah letih kot..
Petang tu kami g men ice skating kat sunway pyramid..
So abes laa citer mggu lepas..
Sehingga kita berjumpe lagi..
Tataaaaaaaaa

0 comments:

8share