follow me

Thursday, January 7, 2016

JJCM: Ocean Hauz Shah Alam


Assalammualaikum..
Korang dah makan?
Kalo blom makan meh hakak nk belanja..
Alhamdulillah aku masih berpeluang jumpe tahun 2016..
Selamat Tahun Baru sume!!
Tahun baru aritu..
Aku n my sisfren sambut dalam panggung wayang.. hahaha!
Tengok citer pe lagi kalo bukan DILWALE!!
Janam Janam Janam (eh2 nak nyanyi plk)
Nak tengok citer ni kemain laa susah..
Dah laa masa awal2 kuar hanya GSC jer mainkan citer ni..
3 wayang aku pg space u8, setia city mall, ioi mall putrajaya..
Nampak nampak nampak..
Gigih x nak tgk citer tu..
Last2 xdapat tengok..
Ktorg postpone mggu dpnnya..
So malam tahun baru..
Siap2 dah booking online..
Tu pon dapat kol 12am!
So happy new year dengan Shah Rukh Khan & Kajol.. haha!
Sepatutnya ari jumaat aku n sisfren nak pg men ice skating..
Lama kot xmeluncur..
Rinduuuuuuuuuu..
Last2  cancel..
So kami xkuar rumah sehingga petang..
Lewat petang baru kami kuar..
Aku n sisfren pg ke kedai makan OCEAN HAUZ!
Pernah dgr x?
Alaa yang tiru konsep ala2 Shell Out tu..
Makan lambak atas meja tu..
Bagi aku dia tiru laa konsep tu..
Bagi sesiapa yang ragu2 kehalalan makanan di shell out..
Bole laa mencuba di Ocean Hauz ni..
Tapi bg aku service diorg teruk..
Tak best..
Seafood diorg pon xsegar sgt pon..
Masak pon bg aku biasa2 jer..
Ntah laa..
Malas nak komen banyak..
Korang pg sendiri.. rase sendiri..
Pastu komen sendiri..
Berbaloi x dengan harga yang korang bayar..
Disebabkan aku ingin mencuba..
Hnya skaly tu jelaa aku dtg..
Pasni aku nk BERSHELL OUT lagi.. hehe..
Dah jom layan gambar yg xseberapa ni..

kaunter pembayaran.. bayar dulu baru makan yer..

tempat bt air kot

Udang.. 100g/ RM16

Lalalalalalala (xminat)

view bhgn dalam kedai

menu

ni jer.. cukup laa utk 2 org..

taraaaaa.. dh siap msk.. kami try 3-3 sos yg ade..

sape ni? ntah laa.. haha

kakak.. sedap ker?? hahahaha

sedap xsedap.. kita abeskan jer yer.. (kalo xmmbazir)
Sikit jer kan pic..
HAHA.. memang pon..
Sebab mcm xbest nk snap bnyk2..
So korang nk tau bpe hrga sume kat atas tu?
Rm100++
Selamat mencuba dan selamat menjamu selera..
Jumpe lagi next entry..
Tataaaaaaaaaaaaa

2 comments:

Anonymous said...

Xbest ker. . . byk tu jer menu rm100 + + mcm xberbaloi jer

Cik Ateen said...

@Anonymous

emm.. ntah.. bg saya xbest la.. hehe..
yup.. bnyk tu shj.. dah kena rm100++..
bg saya xberbaloi..
tp xtau laa utk org len kn..

8share