follow me

Monday, February 22, 2016

Eco World Season's Flower Show



Assalammualaikum..
Haii korang..
Bosannya dah masuk weekdays..
Nak weekend lagi..
Weekdays dah kena back to normal..
Takpe la..
Demi mencari rezeki..
Kita kena kerja yer..
Semalam..
Aku n sisfren saje jln2 dekat Eco World Season's Flower Show kat Semenyih..
Bunga lagi ke kita kakak??
Takde nak bunga sangat laa..
Ya Allah..
Ramai giler orang kat sane semalam..
Mungkin sebab dah viral kan..
Dengan panas lagi..
So ak n kakak jz jalan2 jer kat ctu..
Takde laa nak tengok bunga sangat..
Janji kita dah pernah sampai sane kan kakak?

Panjangnya orang beratur.. utk ape yer??

Tarammm.. tuk naik shuttle yg dsediakan.. utk bawak diorg ke tempat parking diorang dekat luar..

Kira ok laa disediakan service ni.. kalo x mmg sesak laa dalam ni..

Entrance! Tp before masuk kna pkai Wristband dulu yer.. Jangan risau masuk free!

Amek Wristband kat kaunter dalam eco gallery..

Dengan payung pon cantik..

Cuaca sangat panas.. Orang ramai pon pkai payung..

Kami xsanggup nak bersesak.. baik duduk bawah pohon rendang depan tasik..

Angin pon kuat.. nyamannya..

Cantik pulak payung wrna wrni aku ni.. hehe

Kami!

Sisfren +Adekfren

Model adek!

 Berangan jer keje dia ni.. hehe

Jaga2 kakak.. angin kuat tu.. kang kena tiup angin dengan payung tu..

Antara Eifel Tower dengan kakak... Kakak lg cantik.. ahaha

Combination wrna payung adek! hahaha

Itu diaaaaa

Peace...

Baru nampak bunga.. hahaha!

Amek pic sekadar ade! complete!

Terima kasih datang! bye bye bye..

Flower show sangattt.. haha!
Kami jalan2 jer kat sane..
Amek pic dengan payung jer.. hehe..
Kami tengok rumah contoh jugak..
Ya Allah..
Rumah impian betol..
Kalo ade rezeki nak rumah mcm tu..
Lepas abes pusing kami terus ke Subang..
Kami lepak dekat JCO..
Pekena ice blanded ckit..
Cuaca panas kot semalam..
Itu shj kisah hujung minggu kami..
Tataaaaaaaaaaa

0 comments:

8share