follow me

Wednesday, March 23, 2016

AEON Shah Alam


Assalammualaikum..
Hye uollss..
Hujung minggu lepas aku n kakak pg ker AEON baru kat Shah Alam..
Gler ramai orang kat sane..
Takyah cakap laa..
Mne2 jalan2 sume jem..
So nak jadik kn citer..
Malam Jumaat aku n kakak kuar nak carik makan..
Tapi mcm biasa laa..
Tak tahu nak makan katne..
So decide dalam kete nk pg ke night circle kat TTDI Jaya..
Tapi time odw ke sana..
Ktorg ternampak pulak AEON  Shah Alam..
So kat traffic light kakak bg signal kanan terus masuk dalam AEON..
Naseb baik pg waktu malam..
So xla panas sangat..
Kami parking kat roof top..
Disebabkan AEON ni baru bukak.. 
Ramailah orang serbu kan..
Lagi2 ade buat sale sempena hari pembukaan kan..
So kami carik laa makan dalam tu..
Before carik makan.. 
Kami jalan2 cuci mata laa dulu.. hehehe..
Kami survey2 ape2 yg patut (Survey ape tu??)
Rahsia...
Ok not bad.. 
Memang besar..
Banyak kedai..
Then dah puas window shopping kami carik laa tempat makan..
Jumpe Boat Noodle..
Rase mcm nk mencuba..
Tapi malangnya..
Kedai dh penuh and nak tutup..
Mostly sume kedai dah nak tutup..
So kami decide pg makan KFC kat luar..
Utk hari sabtu..
Aku jz duduk lepak kat umah kakak..
Kakak kuar dari pagi sampai petang..
So ahad laa baru bole lepak dengan kakak..
So ahad tu..
Kami kuar dalam kol 3 lebih..
Kami pg ke AEON Shah Alam semula..
Ade laa beli barang ckit..
Then kami lepak kat Laboheme Cafe..
Ok not bad..
Best..
Kedai roti ade cafe diorg sendiri..
Itu shj aktiviti kami hjg mggu lepas..
Disebabkan cuaca panas kami prefer bt aktiviti indoor..
Ok now waktu rehat..
I jz want to rest my mind..
Tataa Mind Spoken..
Take ur rest..
Take care..


Map

Laboheme Cafe

:)

3 comments:

A. Aqma said...

makkkkk!! lama x jenjalan kat blog mak.. hihihi
nak pergi la aeon nnt,,

Cik Ateen said...

@A. Aqma
hahaha.. anak!! jalan jgn xjalan.. bnyk tmpt bole jalan kat blog mak ni.. hehe.. pg jgn xpg.. bsr tau.. hehe

sang helang said...

boleh singgah2 di blog saya
http://mylobak.blogspot.my/2016/04/forexmudahbyjo.html

8share