follow me

Tuesday, March 8, 2016

Marathon Movie


Assalammualaikum..
Dah seminggu lebih aku rase panas bumi sekarang lain mcm..
Tempat korg cmne?
Panas jugak ker?
Melaka memang terkenal dengan panas selain dr banyak traffic light..
Malam kat cni pon panas..
So utk musim panas2 camni..
Korang kurang kan lah aktiviti outdoor yer..
Better duduk dalam rumah jer..
Kalo tak..
Ade yang demam..
Ade yang sakit kepala..
Dan ade jugak yang terbakar hitam..he he he..
Jangan lupa minom air masak banyak2 yer..
Especially kakak..
Take care kat sane tu..
Kalo pening cepat2 makan ubat tau..
Pastu rest.. (ops sory terbebel kat cni)
Untuk aktiviti hujung minggu lepas..
Aku n kakak jz bt aktiviti indoor..
Kami dah booking tiket wyg awal2..
So ari sabtu tu tinggal serang nak masuk panggung wayang jer..
Alhamdulillah..
Allah permudahkan..
Naseb booking awal2..
Gler ko ramai tengok wayang ari sabtu lepas..
Nak tau kami tengok citer ape?
Kami tengok 2 citer!!!
Pagi kami tengok Kung Fu Panda 3! (Skoodoshh)
Petang kami tengok London Has Fallen!
Jangan main2 tau..
Kami siap bawak bekal tau nk tengok wyg ni..
Tak main laa beli kat sane..
Kami masak bawak dr rumah tau.. ha ha ha..
Penuh dalam beg kami dengan bekal..
Pop corn chicken ade..
Fries kerenteng ade..
Soft drink ade..
Jajan ade..
Alhamdullilah sume abes.. (xmembazir ok)
Hari ahad if ikut kan plan..
Aku jz duduk rumah kakak..
Untuk rehat or bt laa ape2 pon..
Sebab kakak ade plan dengan kwn dia nak jumpe..
Tp xjadik..
So ahad aku masih ade kakak..
Kami berpiknik dalam rumah..
Harap maklumlah..
Kat luar panas..
Siyes weyhh..
Panas dia meletihkan badan..
Itu jelaa aktiviti kami hujung minggu lepas..
Minggu ni ape plan??
Nantikan sajelah yer..
Tataaaaaa

0 comments:

8share