follow me

Thursday, August 11, 2016

Gold Cost International Morib


Assalammualaikum..
Hye uoolllsss..
Lama seh xupdate blog..
Yela yela.. kita update yer..
Kita update kisah bulan lepas..
Akhir bulan lepas 23-24hb aku diberi rezeki untuk sama2 ikut kakak aku pergi kursus kat Gold Cost International Morib..
Yeahhhhh kita pergi bercuti.. eh!
Before pg Gold Cost Morib aku balik Johor skjp..
Then esoknya aku gerak dari Johor ke Morib!
Dah laa xtau jalan.. Waze laa peneman aku sepanjang perjalanan..
Sambil menikmati perjalanan menuju kesana cam biasa laa lagu2 dalam pendrive menghiburkan hati ini..
Jomblo happy.. memang pilihan hati.. bukan karna xmampu.. utk cari kekasih.....hahaha!
Lebih kurang 3 jam perjalanan aku sampai juga di sana!
Alhamdulillah..
Kakak pon btau yang petang tu dia free..
So kami bole jalan2 sekitar ctu!! yeahhhh!!!
Rehat sekejap kat bilik kakak..
Then kami pg ke pekan Morib!
Kononnya pada awalnya nak kuar carik hotel yang berdekatan..
Tapi orang dah cakap tu memang rezeki kita..
Aku dioffer untuk duduk sama2 dengan bilik kakak sebab ade 1 katil kosong..
Alhamdulillah..
So kami terus berjalan2 ke pantai Morib lepak kat sane..
Malas dah nak taip..
Now biar gambar yang bercerita...

Bismillahirahmannirrahim.. Jom gerak!

Sampai bilik kakak! mane kakak??

Cuaca panas pekena ABC123

Kakak... tengok ape tu???

Tengok tugu pantai morib rupe2nya.. hahahaha!

model wajib!

Jadik model jela kakak..

Model gincu merahhh~

Bemdera kedah dekat Morib! hahaha!

takde air..

the view

sisfren & adekfren

traffic light..

Pose..

Bini tarzan..

Oooooooooooooooooooo..

Selamat datang~

Welcome!

Aishhh.. dia ni mmg suke berangan ea..

Kita balik semula ke gold cost morib! Jom ke pantai!

Amboi mak cik.. lajunya..

Maaf yer patung dia ni mmg suke cium.. pipi kanan.. pipi kiri.. dahi.. muluttt.. mmmuahhhhhhhhh!!!

Sian ko asyik amek pic org jer.. meh ak tulun amek pic ko.. hehe
The pier! 

amek feel cuti kat Bali.. hahaha

Cakkk!! kakak...

Tengok! dia mmg suke buat mulut! ciummm jer tahu! hahaha

Lepas dah jalan2 tengok kawasan gold cost.. kami main benda alah ni!!

Jom beroller blade!! sllu men ice skating jer.. now try men atas jalan..

Meh cni kakak! adek pegang tangan kakak.. hehe

Juara ice skating xbole balance untuk roller blade..

lets go kakak! kita try slow2 yer..

peace!!

Budak bilik kakak..

Dia terrer men roller blade..
Flying fox tutup! xde rezeki..

The view lagi..

Terima kasih kakak kasik adek menumpang percutian singkat ni.. :)

Dengan budak bilik kakak..

Gambar kenang-kenangan..

The view lagi..

lagi..
Dia ni mmg gler.. suke mencuba benda2 rare!

Tengok! tinggi mne dia panjat pokok mati ni.. 

Tak terasa nak men air kat cni.. nnt kita men kat sunway lagoon ea kakak.. 

Lepas dinner aku g pantai jap.. tgk view ni..

Mencari ketenangan..

view lagi..

OK takleh lama nnt ade org ikut balik.. ioollss takut.. kakak srh balik blik cepat!

Esoknya lepas module last kakak.. tghari kami balik semula ke shah alam terus pg ke setia city mall.. lepak time!



Habissss sudahhh..
Maaf laa yer update lambat..
Kemalasan ckit nak taip..
Lg 1 sebab susah nak tranfer pic..
Lepas ni ade 1 entry lagi yer..
Aku n kakak pi mne??
Tunggu...
Tataa.. Jumpe lagi..

8share